top
Algemeen Hier ben ik dan. Het begin van iets nieuws.

Hier ben ik dan. Het begin van iets nieuws.

Hier ben ik dan. Het begin van iets nieuws.

Het is tijd dat ik helemaal tevreden ben met wie ik ben.

Mijn hele leven lang tracht ik te leven zoals ik wil. Ik volgde mijn pad en als iets niet goed voelde koos ik een andere richting en ging weer verder. En zo ging ik maar door. Ik doe mijn ding, ik leef mijn leven. Ik voelde mij hier niet altijd in begrepen. Ik begreep de wereld ook niet, dus ja zo raar was dat dan ook niet. 

Door op deze manier door het leven te gaan leek het alsof ik boordevol zelfvertrouwen had, maar dit was zeker niet zo. 

Ik deed wel de dingen die ik echt wou doen, maar ik durfde mezelf niet helemaal te tonen. Er zaten nog veel dingen verborgen. Ik voelde wel dat er meer was, maar ik geloofde er zelf niet in.

Ik was ook heel boos op de wereld. Ik vond dat de wereld zich moest aanpassen aan mijn ideeën. En ja dat gaat natuurlijk niet. Wie ben ik om te zeggen hoe het hier zou moeten gaan. Ik moest dus ook leren om van de wereld te gaan houden hoe hij nu is. Om echt te kunnen leven, moet ik niet wachten tot die verandert. Niet wachten op dingen die buiten mezelf liggen. Gewoon mijn ding doen en hier gelukkig mee zijn.

Een paar jaar geleden ben ik gestart met het begeleiden van een koor. Ik ben intensief met mijn stem beginnen werken. Mijn natuurlijke stem kwam beetje bij beetje weer vrij, eindelijk. Nog elke dag groeit mijn stem. Dit was mijn “AHA” moment. Het ontbrekende puzzelstukje dat ik nog nodig had om echt naar buiten te durven komen. Te leven naar wie ik echt ben en hier dan ook gelukkig mee te zijn.

Het is een enorme opluchting en bevrijding als je voelt dat je echt mag leven zoals jij wil leven. Dat je echt mag zijn wie jij bent.

Het is gewoon goed. Alles is goed aan mij. Ik hoef niets te veranderen. Het is gewoon goed.

Er is veel verandering in de wereld. Zoveel gebeurt de laatste jaren. We geraken verward, hebben geen idee wat er met ons aan het gebeuren is. Wie of wat kunnen we nog vertrouwen? Wat brengt de toekomst? Veel angst, veel vragen.

Lieve mensen,

Er wordt gevraagd om te leven naar wie we echt zijn. Niet wat je denkt wat er van ons verwacht wordt.

Gewoon jezelf zijn. Prachtig en krachtig tegelijk.

We zijn allemaal stuk voor stuk mooie mensen. 

Stuur een bericht

Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
a

Fout: Contact formulier niet gevonden.