Blog

Workshop ‘levende brouwsels’

Wanneer:
29/11/2016 @ 20:00 – 22:00
2016-11-29T20:00:00+01:00
2016-11-29T22:00:00+01:00
Waar:
Gemeentehuis Outgaarden
Bostsestraat 2
3321 Hoegaarden
België
Kosten:
20
Contact:

Workshop ‘levende brouwsels’

flyer-brouwselsKombucha, kefir en gemberbier?
De wondere wereld van het thuisfermenteren wordt uit de doeken gedaan.

Wist je dat de populaire l
ekkernijen als wijn, oude kaas, koffie en soyasaus ook gefermenteerd zijn? 
Leer hoe je vrienden wordt met deze wenselijke bacteriën en gisten en ontdek hoe makkelijk en leuk het is om je eigen brouwsels te maken. Goed voor de biodiversiteit in je darmen en onder het motto wat je zelf doet doe je beter…
 
* Proeverij en starters om thuis zelf te experimenteren inbegrepen.

Prijs 20 euro, koffie, water, thee inbegrepen

lesgever: ellen huybrechts  (umami vzw)

Inschrijven
via welkom@gemout.be

Share

No Comments Yet


Leave a Comment